Module

Mogelijkheden zoals 'ophalen in de winkel', 'voorraad lokaal in de winkel', 'reserveren bij een winkel' mult-vestiging management.

Mogelijkheden zoals 'ophalen in de winkel', 'voorraad lokaal in de winkel', 'reserveren bij een winkel' mult-vestiging management.

In de realiteit en praktijk van de vaste winkels en megastores wordt op allerlei manieren artikelinformatie aangeleverd. De winkel heeft informatie in het kassasysteem, extra informatie in spreadsheets, van de leverancier ontvangt de ondernemer een DVD met artikelen en foto's en van weer een andere leverancier ontvangt de winkel een bestand met artikelinformatie. De IMPORTMANAGER module is hier de oplossing.

preview
 
Drupal Import Professional (Drimpal)
 
Drupal Import Professional (Drimpal) is a complete suite of import functions, making any import of data into a diverse range of contenttypes a breeze. Some features of Drupal Import Professional: import nodes, contenttype fields, images, taxonomy terms, create new taxonomies on the fly, expand one taxonomy into others, contentfields to taxonomy and v.v., all product data like attributes, listprice, sellprice, startingprice and stock. Drupal Import Professional can handle very large files (tested up to 100MB data) and can run interactively, in night job and mutation job.
 

Foto's in webwinkels zijn niet zomaar foto's. De FotoManager verzorgt dat foto's juist geprepareerd worden voor gebruik in de webwinkel. De FotoManager biedt een aantal functies die onmisbaar zijn in de webwinkel. Functies zijn bijvoorbeeld scale-en-crop, naamgeving geschikt voor SEO maken, naamgeving geschikt voor automatische import maken, het verwijderen van ongewenste embedded gegevens, toevoegen van embedded copyright informatie, toevoegen van watermark, automatisch aanpassen fotonummering van leveranciers naar nummering gebruikt in de webwinkel.

De UNIT4 Wholesale koppeling verzorgt de complexe communicatie met het UNIT4 systeem. Via de diverse opvraag- en verzamelacties worden UNIT4 artikelgegevens, voorraden en prijsinformatie naar universeel online-winkelformaat geconverteerd. De koppeling houdt rekening met verschillende prijslijsten per retailer en verdere per retailer afwijkende artikelinformatie. Elke retailer kan een eigen assortiment en prijslijst hebben, die naadloos door de interface wordt verwerkt. De interface bestaat uit: Artikelgegevensverwerking,  Voorraadactualiseringsverwerking en Place-orders. De voorraadactualisering en place-orders draaien lokaal in de webwinkel.

Onderscheidende functies en app's
De door Mondial-IT voor eCommerce gerealiseerde modules en systemen zijn van de hoogste kwaliteit en enterprise ready. De modules zijn voorzien van dynamische online handleiding en worden gesupport door het Mondial-IT maintenance team. De modules zijn veelal geënt op Drupal of Magento, maar zijn ook eenvoudig voor andere eCommerce aanbieders geschikt te maken.

Populaire integraties

  • ACA
  • UNIT4
  • Storeinfo
  • Easypos
  • Vendit
  • Dynamics

 

Top modules

  • Importmanager
  • SEO titels
  • Fotomanager
  • en meer