Gespecialiseerde webwinkel Hosting

Specificaties

Onbeperkt OndernemeN!

Onbeperkt aantal eigen domeinen (fair use)

Eigen DNS Beheer

Onbeperkt aantal producten

Onbeperkt aantal pagina's

Onbeperkte diskruimte (fair use)

sFTP voor eenvoudig uploaden van veel data (fair use)

SSH mogelijk voor directe toegang

Speciaal voor eCommerce ingerichte servers

Ruime bandbreedte
 

50 email-adressen (fair use)

Mail forwarding én mail out-of-office

Zowel POP én IMAP (handig op mobiel)
 

Telefonische ondersteuning (fair use)

Monitoring en automatische performance tuning

Groen! SSL Certificaat zie SSL product (aparte prijs)

Jaarlijkse aanpassing van staffel

Aanpassing bij groei én krimp (alleen prestatiehosting)

 • Perfecte hosting op topsnelheid zowel bij groeiend als fluctuerende bezoekersaantallen.
  • onbeperkt aantal: artikelen - email boxen - opslag (fair use) - aantal domein(en)
  • Dagelijkse backup
  • Prijs is per maand en per staffel.
  per Maand, excl. BTW
  Vanaf
  €35,00
  Stel de staffel in die overeenkomt met de hoeveelheid paginaweergaven van afgelopen jaar. Of kies een inschatting van komende 12 maanden. Let op lees ook de voorwaarden.

 

11%Meer

U zou toch wel gek zijn
om zoveel omzet mis te willen lopen.

25% van ondervraagde internet gebruikers zegt niet langer dan 4 seconden te willen wachten op het laden van een pagina. Was het zo dat in 2005 de consument nog wel akkoord ging als het 10 seconden duurde om een pagina te vertonen, dat is anno 2015 wel voorbij. 

Meer dan 87% van de consumenten verlaat de website als de pagina niet binnen 4 seconden geladen wordt. 79% van de bezoekers die ontevreden is over langzame webshops, geven ook aan minder snel bij dezelfde webwinkel terug te komen. Uit het onderzoek komt verder naar voren dat 52% van de bezoekers een snelle laadtijd belangrijk vindt voor loyaliteit aan de webwinkel. 44% zegt dat zij vrienden informeert over een negatieve gebruikservaring bij een website. De klanttevredenheid daalt met 16% als de laadtijd meer dan 3 seconden bedraagt. (Onderzoek door gomez.com en akamai.com)

SEO is zonder snelle webwinkel zinloos

SEO inspanningen hebben minder effect als laadtijden niet onder de 3 á 4 seconden zijn. Google heeft in de afgelopen twee jaar haar algoritmes aangepast, waardoor snelle sites hoger geplaatst worden dan langzamere sites. 

14% meer conversie

Dat betekent ook dat ten opzichte  van alle 'gewone' hosters, Mondial-IT tenminste 14% meer conversie heeft opgeleverd. Voor een webwinkel met 100.000 omzet, heeft die webwinkel € 8000 meer omzet gekregen door de topsnelheid van de Mondial-IT Hosting.

 

Topsnelheid
12 maanden topsnelheid
Wij verzorgen voor onze winkels dat de gemiddelde pagina laadtijd rond de 2.0 seconden is. De "Webwinkel prestatie hosting" is sneller dan 80% van de Nederlandse webwinkels. Deze pagina-laadtijd wordt door Google Analytics gemeten van het moment van op de link klikken tot het moment dat de pagina geheel getoond wordt.
 
Let wel dit is geen garantie voor 2015.
VliegendeStart

HULP BIJ een vliegende start
De beste eerste indruk

Veel startende winkels hebben in het begin nog geen goed idee van de verwachte bezoekers aantallen. Het was gebruikelijk dat ondernemers dan de 'goedkoopste' hosting namen om eerst 'maar te zien hoe het loopt'. Die aanpak heeft nogal nadelige effecten. De eerste indruk van de consument was niet de beste.

Aanpak voor succes

Een betere aanpak is om direct op een 'stevige' server te beginnen zodat de laadtijden altijd prima zijn. De consument ervaart een snelle winkel en komt ook vaker terug. Onze oplossing is:  "u betaalt voor een staffel S (de laagste geprijsde staffel) maar wij voeren uw webwinkel uit als een staffel L (de duurdere hosting)". 

De extra kosten zijn voor Mondial-IT

De extra kosten zijn dan voor Mondial-IT. Zodra u enige weken (soms maanden) in bedrijf bent, is wel eenvoudig zichtbaar hoeveel bezoek er komt en hoe vaak pagina's bekeken worden. Zo heeft u de meest faire hostingkosten.

Na drie maanden de juiste staffel definitief maken

Na drie maanden worden uw kosten ingesteld op het actuele aantal bezoekers en pageviews. Uw webwinkel wordt op een server passend bij uw bezoekersaantallen uitgevoerd. U ontvangt een aanvullende factuur als uw webwinkel meer dan gekozen staffel aantal bezoekers trekt.

 

 

 

Staffels

 

Staffel informatie

Met deze keuzehulp kunt u een inschatting maken van de webhosting-kosten voor uw webwinkel.
 

Hosting Bekeken pagina's in een jaar. Ruwe indeling van winkeltyperingen en aantal bekeken pagina's. Hosting kosten per maand
XXL 1.500.000 page views Gesettelde winkelketens en megastores met landelijke dekking. Actief in adverteren, nieuwsbrieven en adverteren. Adverteren off en online.

€210,00

XL 1.300.000 page views Succesvolle winkelketens en succesvolle winkel die al meerdere jaren online actief is. Actief met seo, nieuwsbrieven en adverteren. 

€140,00

L 800.000 page views Succesvolle grote winkels met enthousiaste internet aanpak. Vaak 1 of 2 twee vestigingen. Winkels in 2e of 3e jaar.

€99,90

M 300.000 page views Grote winkel met 1 vestiging en regionale klanten. Assortiment meestal >2000 artikelen, opstartende grotere winkel zonder SEO ervaring.  

€70,00

S 100.000 pageviews Kleine winkels met 1 vestiging en voornamelijk lokale klanten, opstartende winkel zonder ervaring.

€35,00

 

 

In de tabel zijn de kosten aangegeven van de verschillende servers. Het aantal 'bekeken pagina's' geeft een indicatie bij welk aantal bekeken pagina's welk servermodel de juiste prestaties levert.

Lees hier meer over Prestatiehosting.

Eigenschappen van 'prestatiehosting'
Het is van groot belang de 'laadtijd' van de winkel pagina's onder de 2 seconden te houden. De laadtijd is afhankelijk van ondermeer 'gewicht van pagina's', 'snelheid van de hosting', 'aantal bezoekers' en de 'gebruikte laptop of pc'.
Bij prestatie hosting, meet Mondial-IT deze laadtijden. Zodra de gemiddelde laadtijd meer dan 3 seconden wordt, dan wordt de webwinkel naar een snellere (duurdere) server verplaatst zodat de laadtijd weer minder dan 3 seconden wordt. Andersom, blijkt er minder bezoek dan wordt de webwinkel op een goedkopere server geplaatst. Op deze wijze verzorgt Mondial-IT altijd een optimale afstemming tussen snelheid en lage kosten.

 

Lees hier meer over webwinkel-performance

Bestellen
Direct
Bestellen

 

Naar bestellen