Performance

afbeelding van Joel

1.000.000 huis aan huis flyers.

Bij het uitvoeren van reclamecampagnes wordt er soms te weinig rekening gehouden met de site en de techniek. Klanten wensen nu eenmaal tegen laagste kosten de hoogste performance te behalen. In eerdere blog's beschreef ik wat er bij komt kijken om de responsetijden van de belangrijke winkels onder de 2 seconden kunnen houden. In afgelopen zomer werden er in twee campagnes in totaal 2.000.000 huis-aan-huis reclamefolders afgeleverd.

shadow
afbeelding van Joel

1.000.000 bekeken paginas

Wow. 1.000.000 paginaweergaven en dat binnen 1 jaar!  

Het is elke keer een feest, als de winkel van een klant meer dan 1.000.000 keer in 1 jaar wordt bekeken. Extra bijzonder is dat dit het opstartjaar van de winkel is. Je ziet het in onderstaande grafiek; de begin periode was nog nul. De winkel ging in maart 2013 in bedrijf, waarna de bezoekers bleven toestromen.

analytics

shadow
afbeelding van mondial-IT

Webwinkel performance

Webwinkel performance is een boeiend onderwerp. Regelmatig krijgen we bij de helpdesk vragen over webwinkel performance. Ook klanten die kiezen voor een kleine server en dus lagere performance halen graag het onderste uit de kan. Mondial-IT Hosting staat voor altijd betrouwbare en misschien wel snelste webwinkels voor die prijs in Nederland.

shadow