Handleidingen

Hieronder treft u een assortiment interactieve handleidingen van de CommerceXL. 

Elke CommerceXL-klant heeft toegang tot een eigen site waar voor de medewerkers de handleidingen aangepast aan het kennis- en ervaringsnivo beschikbaar zijn. Per klant zijn er ook specifieke handleidingen die instructie geven over bijvoorbeeld de koppeling met de kassa's.

€0,00
Artikelnummer:
Catalogusprijs: €0,00
Besturen van de commerceXL


Merken en logo's

Order verwerking

Artikelstickers, kortingen, acties en coupons

 

Winkel uitbreiden met (landings) pagina's

Klant contact en informatie

Zoekmachine optimalisatie   

Optimale Vindbaarheid in zoekmachines

"SEO is my middle name"

De CommerceXL is volledig op SEO gericht, elk klein detail is daarin meegenomen. Foto's worden 'gecleaned', fotonamen worden geSEO'd, artikel-titels worden speciale SEO titels, trefwoorden worden automatisch toegevoegd en gesignaleerd. Maar ook wordt totale merkautoriteit gebouwd door de URL automatisch aan te passen naar SEO gewichten. Elk artikeldetailpagina (productpagina) is een complete 'landingspagina' waarbij merkinformatie wordt ingevoegd en keywords worden toegepast. De CommerceXL optimaliseert haar performance en stelt dynamisch (naar hits op artikelen en pagina's de SEO bij.)

Deze methoden hebben zich in de praktijk bewezen (zie ook de blog posts).

    

Werken met Foto's

De CommerceXL bevat een intelligente fotomanager-module. Foto's worden hiermee SEO geschikt gemaakt door bijvoorbeeld aanpassen van de naamgeving, automatisch schalen, verwijderen van 'ingebedde fotodetails' en toepassen van watermerken en dergelijke. 

 

Bewerken en organiseren

 

  

Uploaden en in de webwinkel plaatsen

  

Uitgebreide mogelijkheden en toch eenvoudig te bedienen

     

CommerceXL voor een onderscheidende merkbeleving

 

Merk autoriteit vergroten

 

SEO gericht op merkbeleving

 

De drijvende kracht in commercie

CommerceXL biedt de mogelijkheid voor kortingen en acties. Bij deze acties kunnen artikelstickers automatisch op de artikelen worden geplaatst. Het intelligente actiesysteem zet de actieartikelen dan ook op speciale landingspagina's voor extra attentie en SEO. Het dynamische menu neemt de actie artikelen in de menu's op en laat deze automatisch verdwijnen zodra het artikel niet meer voorradig is. De interactive banners verzorgen dat artikelen op de banners getoond worden, aanklikbaar zijn. Via een eenvoudig drag en drop zijn aantrekkelijke en goed converterende banners zelf te maken.

  

Met de tokens kunt u eenvoudig al uw actieartikelen in de nieuwsbrief plaatsen, artikelen in landingspagina's opnemen en zelfs artikelen automatisch doorplaatsen naar affiliates.

   

Multi-organisatie productmanagement

CommerceXL Enterprise

Functie- en productgroepen scheiding voor grotere organisaties.

De CommerceXL als enterprise webwinkelsysteem heeft die speciale functies waardoor meerdere productmanagers uit meerdere afdelingen de webwinkel kunnen verzorgen. Het probleem van de functiescheiding is volledig opgelost. Met de CommerceXL krijgt elke productmanager rechten en mogelijkheden voor de 'eigen' productgroepen. Aanvullend zijn er diverse lagen, zodat bijvoorbeeld teksten door junior medewerkers aan te passen zijn, maar prijzen, kortingen e.d. alleen door geautoriseerde hogere medewerkers. 

 

        

De CommerceXL is, voor zover wij weten, het enige systeem dat naadloos het aanleveren (en dus beheren) uit meerdere bronnen mogelijk maakt. Zo kan prijs en artikeldata direct uit de kassa komen, maar worden acties via een apart spreadsheet erin verwerkt. De CommerceXL is veelal ingezet in multivestigingen en samenwerkingsverbanden, waarbij verschillende delen samen het assortiment aanleveren, soms dubbel, soms overlappend, soms met missende data: issues waar de CommerceXL mee om kan gaan.

Kleding winkel specifiek

    

Merken

 

De winkel uitbreiden

  

Verhuren van objecten

 

Het verhuursysteem is speciaal ontwikkeld om objecten van samenwerkende bedrijven te verhuren. Er zijn speciale functies die verzorgen dat objecten van alle partijen een gelijke aandacht krijgen.

Prijs: €0,00