Saas

Foto's in webwinkels zijn niet zomaar foto's. De FotoManager verzorgt dat foto's juist geprepareerd worden voor gebruik in de webwinkel. De FotoManager biedt een aantal functies die onmisbaar zijn in de webwinkel. Functies zijn bijvoorbeeld scale-en-crop, naamgeving geschikt voor SEO maken, naamgeving geschikt voor automatische import maken, het verwijderen van ongewenste embedded gegevens, toevoegen van embedded copyright informatie, toevoegen van watermark, automatisch aanpassen fotonummering van leveranciers naar nummering gebruikt in de webwinkel.

Gebruik de Microsoft Dynamics koppeling om elke webwinkel te kunnen gebruiken met uw Dynamics kassa/voorraadsysteem. Met de Dynamics koppeling kunnen artikelen in de webwinkel ingelezen worden. De uitgebreide en uit de dagelijkse praktijk voortgekomen mogelijkheden van de module, zorgen ervoor dat u kunt werken met informatie uit Dynamics en tegelijk uit bijvoorbeeld een spreadsheet. Zo kunt u aanvullende informatie eenvoudig en met een druk op de knop verwerken.

Met de universele StoreInfo kassakoppeling kunnen webwinkels de StoreInfoSytemskassa naadloos aan de webwinkel koppelen. De koppeling verzorgt Artikelinformatie, de prijs- en voorraadinformatie en het automatisch inladen van foto's uit StoreInfo. Met deze koppeling wordt uw StoreInfo kassasysteem het eenvoudigste middel om uw webwinkel eenvoudig en goed te besturen. De koppeling lost ook het probleem op van de SEO-teksten, die vaak niet in de kassa aanwezig zijn. 

De UNIT4 Wholesale koppeling verzorgt de complexe communicatie met het UNIT4 systeem. Via de diverse opvraag- en verzamelacties worden UNIT4 artikelgegevens, voorraden en prijsinformatie naar universeel online-winkelformaat geconverteerd. De koppeling houdt rekening met verschillende prijslijsten per retailer en verdere per retailer afwijkende artikelinformatie. Elke retailer kan een eigen assortiment en prijslijst hebben, die naadloos door de interface wordt verwerkt. De interface bestaat uit: Artikelgegevensverwerking,  Voorraadactualiseringsverwerking en Place-orders. De voorraadactualisering en place-orders draaien lokaal in de webwinkel.

ACA koppeling

Universele ACA Retallium interface
ondersteunt elk type webwinkel

De ACA interface is een universele interface geschikt voor elk type webwinkel. De koppeling converteerd de complexe ACA kassa/wholesale informatie naar gestandaardiseerde tabellen.

 • Koppelt ACA retallium naadloos met afnemers
 • Data/Assortiment aanlevering aan webwinkels
 • Foto synchronisaties
 • Onbeperkt aantal debiteuren
 • Verwerkt de complexe ACA communicatie
 • én levert een eenvoudig actueel verwerkbaar bestand
 • Voorraad informatie per minuut actueel
 • Prijsinformatie per debiteur verschillend
 • Weborders direct als bestelling naar magazijn
 • Veilig en afgeschermd van web
 • Geen hoge investering in ACA wijzigingen